SONČEK - Društvo za cerebralno paralizo Dolenjske in Bele krajine
Ljubljanska cesta 26
8000 Novo mesto
T:  07 30 20 045
E:  novo.mesto@soncek.org

Odstopite nam 0,5% odmerjene dohodnine

Pomagajte SONČKU, pa še NIČ vas ne bo stalo!

Spoštovani,

vsem, ki ste se v letu 2012 odločili, da boste 0,5% vaše odmerjene dohodnine namenili društvu Sonček Dolenjske in Bele krajine, se za izkazano zaupanje iskreno zahvaljujemo.
Zakon o dohodnini pa vsem davčnim zavezancem to možnost nudi tudi v letu 2013. V kolikor še niste med našimi podporniki, izpolnite priložen obrazec in 0,5% vaše odmerjene dohodnine namenite Sončku Dolenjske in Bele krajine.

Za pravilni izpis s tiskalnikom morate imeti v vašem brskalniku vklopljeno možnost - Natisni barve in slike ozadja (Datoteka/Priprava strani/Natisni barve in slike ozadja).

Ali

Kliknete tukaj na povezavo "ZAHTEVA ZA NAMENITEV DELA DOHODNINE ZA DONACIJE"

Natisnete obrazec "ZAHTEVA ZA NAMENITEV DELA DOHODNINE ZA DONACIJE"

V natisnjen obrazec "ZAHTEVA ZA NAMENITEV DELA DOHODNINE ZA DONACIJE" levo zgoraj vpišite svoje ime in priimek, podatke o stalnem bivališču, pošto stalnega bivališča, svojo davčno številko in pristojni davčni urad oz. izpostavo. Levo spodaj vpišite kraj in datum izpolnitve obrazca. Desno spodaj se ne pozabite tudi podpisati.

Izpolnjen obrazec nato zložite, ga vložite v pisemsko ovojnico in ga najpozneje do 29.12. pošljete na "vaš" Davčni urad (izpostavo).

Obrazec "ZAHTEVA ZA NAMENITEV DELA DOHODNINE ZA DONACIJE" in/ali pisemsko ovojnico z že plačano poštnino pa lahko dobite tudi v našem Sončku, kjer se lahko istočasno seznanite z našim delom.


S to zahtevo se vaša odmera dohodnine ne bo spremenila. Le država se bo odpovedala delu dohodnine, ki jo bo namesto v državni proračun namenila našemu društvu.

Več o tem si lahko preberete v Ur. l. RS 117/2006.

V upanju uspešnega sodelovanja vas lepo pozdravljamo.

S spoštovanjem,

Violeta Suhadolnik
Predsednica Sončka Dolenjske in Bele krajine

Obvestila

KOLONIJE/LETOVANJA 2023

 

 V letošnjem letu bomo organizirali ...

POSTANI MOJ SPREMLJEVALEC,

POSTANI MOJA SPREMLJEVALKA

na letovanju 2023


V ...

LETOVANJA 2022


V letošnjem letu bomo organizirali zdravstveno terapevtske ...
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke