SONČEK - Društvo za cerebralno paralizo Dolenjske in Bele krajine
Ljubljanska cesta 26
8000 Novo mesto
T:  07 30 20 045
E:  novo.mesto@soncek.org
Projekti, katere izvajamo v sodelovanju z Občino Škocjan
Namen operacije je vzpostavitev in delovanje Zeliščarskega centra JV Slovenije, ki zajema: obnovo in postavitev nove vsebinske zasnove večnamenskega objekta, ureditev območja 7ha v zeliščarski park z zeliščarskimi nasadi, ureditvijo obstoječih objektov kulturne dediščine s prestavitvijo enega objekta, ureditev območja Goriškega potoka – natura 2000, izvedba prireditev in delavnic.

Več >>


Projekt vključuje celostno in trajnostno ureditev območja ob Radulji v Škocjanu pod Metelkovim domom. V okviru novih ureditev bo preurejena dostopna pot, ob njej razgledna ploščad kot razgledišče za druženje in opazovanje okolice.

Več >>


Namen operacije je nadaljevanje celostnih in trajnostnih ureditev območja ob Radulji kot smiselna nadgradnja projekta »Ureditev območja ob Radulji«, ki je že v teku. Preko aktivnosti bodo razvite izobraževalne vsebine s poudarkom na simbiozi človeka in narave.

Več >>


Projekt nadaljuje niz celostnih in trajnostnih ureditev območja Zeliščarskega centra JV Slovenije in je zastavljen kot nadgradnja projekta »Zeliščarski center JV Slovenije«, ki je bil vzpostavljen leta 2019, v vasi Zagrad v občini Škocjan.

Več >>

Obvestila

KOLONIJE/LETOVANJA 2023

 

 V letošnjem letu bomo organizirali ...

POSTANI MOJ SPREMLJEVALEC,

POSTANI MOJA SPREMLJEVALKA

na letovanju 2023


V ...

LETOVANJA 2022


V letošnjem letu bomo organizirali zdravstveno terapevtske ...
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke