SONČEK - Društvo za cerebralno paralizo Dolenjske in Bele krajine
Cankarjeva ulica 25
8000 Novo mesto
T:  07 30 20 045
E:  novo.mesto@soncek.org


V prvih mesecih leta 2015 se je organizirala dramska skupina. V njo so vključeni tako člani- otroci, mladostniki in odrasle osebe s posebnimi potrebami, starši in zaposleni v VDC Sonček Novo mesto. Vsakih štirinajst dni so se dobili na Sončku, kjer so imeli vaje. Naštudirali so vloge za igro Izlet na modri planet in z njo prvič nastopali 28.maja 2015 v Osnovni šoli Toneta Pavčka v Mirni Peči.
V letu 2015 so nastopili še na junijskem bazarju v Črnomlju, v okviru svetovalnih dnevov RIC-a v Qlandii Novo mesto, na Upravni enoti Novo mesto v okviru novoletne prireditve sodelavcev UENM, v Knjižnici Mirana Jarca v Novem mestu, v Osnovni šoli Loka v Črnomlju, v Osnovni Šoli Gustava Šiliha na novoletni prireditvi Mariborskega Sončka in na Prepihu na novoletni prireditvi Sončka Dolenjske in Bele krajine.
GLEDALIŠKI LIST

Obvestila

POSTANI MOJ SPREMLJEVALEC, POSTANI MOJA SPREMLJEVALKA


V poletnih mesecih ...

POSTANI MOJ SPREMLJEVALEC, POSTANI MOJA SPREMLJEVALKA


V poletnih mesecih ...

POSTANI MOJ SPREMLJEVALEC, POSTANI MOJA SPREMLJEVALKA


V poletnih mesecih ...
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke