SONČEK - Društvo za cerebralno paralizo Dolenjske in Bele krajine
Cankarjeva ulica 25
8000 Novo mesto
T:  07 30 20 045
E:  novo.mesto@soncek.org

Šola za staršeV Šoli za starše dobijo udeleženci osnovne informacije o cerebralni paralizi in drugih težavah pri otroku, se dodatno usposobijo za ravnanje z drugačnim otrokom in mogoče dobijo odgovore na nekatera vprašanja.

Otroci pa bodo rasli in pojavljala se bodo nova vprašanja in zadrege. Svojim otrokom bodo starši vedno želeli pomagati, da bi bili deležni vključevanja v različne oblike vsakdanjega udejstvo­vanja in se z leti čim bolj osamosvojili.

Program izobraževanja staršev z otroki v različnih starostnih obdobjih je obsežen, ki poteka v obliki dnevnih predavanj in delavnic, v vikendih in daljših oblikah v okviru terapevtskih kolonij.

Tako želimo pomagati družini in tudi strokovnim delavcem, da sprejmejo otroka takega kot je in ga vključujejo v domače okolje, ki naj bi upoštevalo princip normalizacije.

Obvestila

POSTANI MOJ SPREMLJEVALEC, POSTANI MOJA SPREMLJEVALKA


V poletnih mesecih ...

POSTANI MOJ SPREMLJEVALEC, POSTANI MOJA SPREMLJEVALKA


V poletnih mesecih ...

POSTANI MOJ SPREMLJEVALEC, POSTANI MOJA SPREMLJEVALKA


V poletnih mesecih ...
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke