SONČEK - Društvo za cerebralno paralizo Dolenjske in Bele krajine
Cankarjeva ulica 25
8000 Novo mesto
T:  07 30 20 045
E:  novo.mesto@soncek.org

OBNOVITVENA REHABILITACIJAObnovitvena rehabilitacija odraslim članom društva Sonček nudi sofinancirano skupinsko, prilagojeno terapijo in bivanje. Aktivnosti, ki jih zajema obnovitvena rehabilitacija so ocena ter predlog za izboljšanje fizičnih in funkcionalnih sposobnosti, fizioterapevtska obravnava, športne in rekreativne aktivnosti, trening življenjskih in socialnih veščin, pogovori in izobraževanja na temo pravic, neodvisnosti, spolnosti, normalizacije itd., ustvarjalne delavnice, druženje in zabavo.

Koristi te oblike preventivnega zdravljenja in ohranjevanja zdravja so velike, saj utrjujejo psihofizične zmogljivosti, utrjujejo telo – zaščitijo ga pred različnimi obolenji. Za odrasle osebe s cerebralno paralizo so vsi ti dejavniki zelo pomembni, saj jim terapije prek zdravstva po osemnajstem letu ne pripadajo več, tako imajo mnogi na teh taborih edino priložnost izboljšati kvaliteto svojega življenja.

Obvestila

POSTANI MOJ SPREMLJEVALEC, POSTANI MOJA SPREMLJEVALKA


V poletnih mesecih ...

POSTANI MOJ SPREMLJEVALEC, POSTANI MOJA SPREMLJEVALKA


V poletnih mesecih ...

POSTANI MOJ SPREMLJEVALEC, POSTANI MOJA SPREMLJEVALKA


V poletnih mesecih ...
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke